Contact

Bodybuilding supplementen

Als aanvulling op je voeding kun je gebruik maken van supplementen. Het gebruiken van supplementen kan meerdere doeleinden hebben. Zo kun je middels bodybuilding supplementen snellere resultaten boeken. Naast de verbranding van koolhydraten, vet en eiwitten verbrandt je ook nog tal van vitamines en mineralen. Middels toevoeging van speciale bodybuilding voedingssupplementen ben je tevens zeker dat je deze voldoende binnenkrijgt.

Soorten bodybuild supplementen

Voedingssupplementen voor bodybuilding zijn er in allerlei soorten en maten. Doorgaans is er sprake van producten die je kan krijgen in de vorm van capsules, poedervorm, vloeibare vorm en/of tabletten. Veelgebruikte voedingssupplementen voor bodybuilding zijn:

Bijwerkingen supplementen

Overgeven, flauw vallen of zelfs hartkloppingen. Zomaar wat bijwerkingen die horen bij het nemen van voedingssupplementen voor bodybuilden. Om nu meer inzicht te krijgen in de ingrediënten van al die shakes, poedertjes en pillen is er nu de Supplementenwijzer App.

De App dient als informatie portaal met betrekking tot de ingrediënten die vaak voorkomen in bodybuild supplementen. Bodybuilders kunnen hier checken of het supplement doet wat het belooft, maar ook wat de mogelijke bijwerkingen ervan zijn. Zo kom je dus nooit meer voor (onverwachtse) verrassingen te staan!

Terug naar overzicht